Industrilamper og LED armaturer

Her finder du alt den information du skal bruge, hvis du leder efter belysning til dit nye værksted, lager, garage mm. Du finder også her vores ideer til hvordan du kan forbedre din nuværende belysning, og hvor mange penge der er at spare ved at købe det optimale armatur til dit lokale. 
Vi kommer også igennem, hvor mange lux du skal have i dit lokale. Hvis du ikke ved hvad det betyder, så frygt ej, vi kommer til at guide dig hele vejen.

Garage og værksteds lys

Værkstedet og garagen er to lokaler man både ser i det private og i erhvervslivet. I privaten anvendes ofte værkstedet og garagen i sammen. Når man kigger på armaturer til sit værksted og garage, så er der 2 parametre der er vigtige at kigge på, inden man vælger hvilken type armatur, og hvor mange man skal bruge. 

Hvilken funktion får lokalet?
Bliver lokalet brugt til ren opbevaring af bilen, haveredskaber, rodet fra haven eller anden opbevaring, så har du ikke behov for lige så meget lys, som hvis det bliver brugt til krævende arbejde. Her vil et godt fingerpeg for den private forbruger være 100-200 lux, men er du erhvervsdrivende så er kravet min 300 lux ved varedepot.

Bliver lokalet brugt til arbejde som kræver megen koncentration, så er der behov for at få flere lux i rummet. Præcisionsarbejde kan være helt op til 1000 lux. 

Hvad er din lofthøjde?
Når mange kigger på belysning til deres værksteder og garager kigger de efter lysstof LED industri armaturer. Det er i de fleste tilfælde også en god og energioptimal løsning. Men kommer du over 4 meter, vil du miste meget lys og effekten dale. Det sker da lysarmaturer har en stor spredningsvinkel, og er der højt til loftet, så spildes en stor mængde lys på at oplyse loftet.

I sådanne tilfælde skal du overveje at kigge efter high bay armaturer, også kaldet UFO LED grundet dens runde tallerkenformede udtryk. Disse armaturer har som regel en smallere spredningsvinkel, men har en uovertruffen lysstyrke, også kaldet lumen. Hvor LED armaturer, også kaldet grundarmaturer, lyser fra omkring 1.000 til 5.000 lumen, så lyser high bay armaturer 10.000 og helt op til 40.000 lumen.

Hvilket LED industri armatur skal jeg vælge?

lysarmaturer-indendors-billig

Den billige løsning:
Skal du blot have en billig belysning af dit værksted/garage, som har en lofthøjde på under 4 meter, så er LED grundarmaturer vejen at gå for dig. De er nemme at montere, og til prisen et rigtigt godt køb. De findes i mange længder, størrelser, farvetemperaturer og lumen output. Lyder dette løsningen for dig, så finder du et stort udvalg af disse produkter her – til skarpe priser.

Den flotte og energieffektive løsning til små værksteder og garager:
Ønsker du en jævn belysning af dit lokale uden blænding, når du kigger op i lampen, og meget lysudbytte for dine watt. Så skal du overveje at kigge på LED Panel. De sælges som regel i 60×60, men findes også i andre størrelser. Størrelser værd at nævne her, 30×120, 30×60 og 30×30. Her kan du som regel få mellem 100 og 150 lumen pr. watt – DET ER MEGET! Ønsker du at se et stort udvalg af LED-paneler, så kan du finde dem her. Lyder LED-panel spændende, men du er ikke helt overbevidst, så læs mere om dem her.

Løsningen til de høje lokaler:
Har du et lokale 5 meters højde og helt til 15 meter, så har vi den bedste løsning for dig. High bays er et udviklet og optimeret armatur til store lokaler med høj lofthøjde. Du får lav blænding, MEGET HØJ lumen og markedets bedste lumen pr watt. Der er ingen andre armaturer, som når high bay til sokkeholderne på disse områder. Du får i gennemsnit over 150 lumen pr. watt. Du finder her et stort udvalg.

Lysberegning af værksted og garager

Skal du have hjælp med at komme helt i mål med dit indkøb af belysning til dit lokale, så skriv en mail ind til os på: [email protected]. Så hjælper vi dig helt i mål med dit projekt! Vi har mange års erfaring indenfor belysningsbranchen, og har mange glade og tilfredse kunder i ryggen.