Lysskinner til lamper og spots

Lysskinner til loftet er en populær måde at hænge pendler og spots op på! Et skinnesystem giver mulighed for et utal af fleksible og praktiske lys-installationer.

Når man installerer lamper på en strømskinne, er det nemt at justere lampernes position på skinnen og ændre deres position. Det giver mulighed for løbende at tilpasse belysningen i rummet efter behov. Lige netop denne funktionalitet gør lysskinner til et oplagt valg både til private og erhverv.

Square 1-faset
Max. 2500W
Max. 2 kg pendler
Global 1-faset
Max. 2500W
Max. 5 kg pendler
Global 3-faset
Max. 7500W
Max. 10 kg pendler

Lysskinne over spisebord

Til opsætning af pendler over spisebordet, er lysskinner rigtig smart. Med en pendel-adapter, kan du opsætte pendler efter eget valg og nemt tilpasse størrelsen på dit spisebord. Når du får gæster og der er brug for at udvide spisebord med ekstra plader, kan du samtidig justere placering af din pendler, så de passer til bordets nye størrelse. Det anbefales at skinnes længde over

Lysskinner til butiksbelysning

Du ser dem overalt, hvis blot du kigger lidt op. Lampeskinner, lysskinner, strømskinner – kært barn har mange navne, men når det kommer til belysning i butikker, så bliver de brugt rigtig mange steder. Det er der gode grunde til. Du kan nemt ændre din belysning, når behovet ændrer sig i takt med at indretingen i butikken ændrer sig. Det kan også være varernes position, der ændrer sig, og forskellige varer kræver forskelligt lys. Nogle produktgrupper lyses bedst op med LED-skinnespot, hvor der stilles helt skarpt på et mindre område. Andre produkter kræver en god grundbelysning af skinnearmaturer eller mere stemningsfuld belysning med pendler.

Selve opsætningen af loftskinner til lamper i butikker, er en af de åbenlyse fordele ved at vælge et skinnesystem. Det er de færreste butiksejere, der får lov til at bygge nyt, og derfor vil belysningen i de fleste tilfælde skulle monteres på eller nedfra et eksisterende loft. Hvis du bygger nyt, kan du indbygge downlights og LED-belysning i loftet, men er du ikke så heldig, så er lysskinner vejen at gå. De skrues nemt op hurtig op i loftet, og de kan købes i forskellige længder (1-4 meter). Er det højt til loftet, kan skinnerne og nedhænge fra loftet i stålwire, så altid kan hænge lamperne i den optimale højde.

I butikker benyttes 3-fasede strømskinner, som giver mulighed for at lave grupper af lamper eller spots, der tændes individuelt. Der findes også Sonos adapter til 3-fasede GB skinner, du nemt kan hænge Sonoshøjttalere op og forsynes dem med 230V.