Udendørslamper

Udendørslamper skal både være æstetisk tiltalende og funktionelt gennemtænkte. Lamper udendørs hjælper os til at navigere og finde rundt samtidig med at de skaber stemning og liv. Udendørslamper skal være holdbare og kunne tåle vand (IP44), og derfor bør du også vælge udendørs belysning i en gedigen kvalitet, hvis den skal kunne holde i mange år. Dette gælder uanset, om de skal installeres i haven, i et bed, på offentlige stier eller på væggen i det nybyggede hus.

Udendørslampe med sensor

Udendørslamper med LED giver dig mest lys for pengene og sikrer lang levetid med minimalt vedligehold. Ønsker du styring af din belysning udenfor, findes der mange forskellige løsninger. En udendørslampe med indbygget sensor er den mest enkle styring, du kan få. En sådan lampe skal blot tilsluttes 230V strøm, og så virker både lampe og sensor. Ønsker du mere og bedre styring, kan det gøres på mange måder. Der kan benyttes bevægelsessensor eller skumringsrelæ med lux-måler. Ønsker du smart-styring af udendørslamperne, kan du vælge lamper plads til Philips Hue pærer eller med dæmpbare LED lyskilder, der kan styres med ZigBee dæmpere.

Vores udendørslamper med sensor er udstyret med en bevægelsessensor, der registrerer bevægelser i området og tænder lyset automatisk. Dette gør vores udendørslamper med sensor til en effektiv og energibesparende løsning, da lyset kun tænder, når der er behov for det. Derudover kan udendørslamper med sensor også have en afskrækkende effekt på uønskede gæster og kan dermed øge sikkerheden i området.

Lamper og belysning udendørs kan tage mange former. Fra helt små energivenlige solcellelamper i blomsterbedet eller ved græsplænen til store LED-pullertlamper i indkørslen, ved veje og stier. Eller på bygningen i form af udendørs væglamper eller spot i husets udhæng. En ting er sikkert – din have og udendørsarealer elsker lamper og masser af lys. Specielt på en mørk og trist vinterdag. Vælger du LED-lamper udendørs er det faktisk ikke så trist, når det kommer til strømforbruget. LED har et lavt strømforbrug og det behøver ikke koster meget at have lys udendørs.

Sorte udendørs lamper er populære, men der er mange andre overflader, som gør sig godt udendørs. Kobber-lamper og galvaniserede udendørslamper hører til de mest robuste holdbare materialer.

Hærværkssikre udendørslamper I nogle områder kan hærværk være et stort problem, og det kan være frustrerende at skulle udskifte udendørslamper gang på gang. Hos downlight.dk tilbyder vi hærværkssikre udendørslamper, der er særligt designet til at modstå hærværk og vandalisme.

Vandalsikre udendørslamper

Vores vandalsikre udendørslamper er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er udstyret med robuste og stærke beslag og skruer, der gør det svært at ødelægge eller fjerne lampen. Dette gør vores hærværkssikrede udendørslamper til en holdbar og langtidsholdbar løsning, der kan modstå selv de hårdeste vejrforhold og udfordringer.

Pullertlamper i kraftig kvalitet

Udendørs pullerlamper er en populær form for belysning til erhvervsmæssige formål, da de kan give en effektiv og behagelig belysning og er robuste og modstandsdygtige overfor slag og stød. De benyttes ofte på parkeringsområder, indkørsler og offentlige områder. Hos downlight.dk tilbyder vi et bredt udvalg af udendørs pullerlamper, der er velegnede til erhvervsbrug.